Home » Academy » Onze opleidingen

Onze opleidingen

Ben jij een starter op het gebied van KYC / CDD of ben je juist al enige tijd werkzaam in dit domein en op zoek naar meer verdieping? Dan zijn onze leer- en ontwikkeltrajecten geschikt voor jou! Door middel van onze praktijkgerichte opleidingen en leertrajecten leer je alles wat je nog wilt weten, op jouw niveau, en werk je aan het verder optimaliseren van jouw vaardigheden.

Neem contact op

E-learning CDD professional

Online

Tijdens deze online opleiding maak je kennis met de grondbeginselen van CDD (Customer Due Diligence | Know your Customer) en kijk je naar de praktische toepassing van wet- en regelgeving.

€ 379
excl. btw

Boek direct

Powered by Lindenhaeghe

Praktijkmodule CDD

Bilthoven | Klassikaal

In deze driedaagse training gaan we op interactieve wijze aan de slag met actuele en uitdagende casuïstiek uit de CDD-praktijk.

€ 999
excl. btw

Boek direct

Powered by Lindenhaeghe

Examen CDD

Online

Het Examen Customer Due Diligence doen vanuit je woonkamer? Met de Online Proctor Examens van Lindenhaeghe is het mogelijk: jij doet examen waar en wanneer het jou uitkomt. Dat is makkelijk!

€ 149
excl. btw

Boek direct

Powered by Lindenhaeghe

Opleiding CDD professional (e-learning, praktijkmodule en examen)

Bilthoven | Klassikaal

De Opleiding CDD Professional bestaat uit theorie, praktijk én een examen: na afloop beschik jij over alle kennis en vaardigheden die je nodig hebt om werkzaam te zijn als CDD Professional.

€ 1.399
excl. btw

Boek direct

Powered by Lindenhaeghe

E-learning introductie CDD

Online

Tijdens deze online opleiding maak je kennis met de grondbeginselen van CDD (Customer Due Diligence | Know your Customer) en kijk je naar de praktische toepassing van wet- en regelgeving. Een waardevolle opleiding voor iedereen die te maken heeft met klantcontact.

€ 89
excl. btw

Boek direct

Powered by Lindenhaeghe

Een maatwerk oplossing voor uw organisatie

Opleidingen kunnen altijd voor uw organisatie op maat gemaakt worden. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op

Wat anderen over onze opleidingen zeggen

Wij zijn niet als enige enthousiast over onze opleidingen. De mensen waar het om draait, onze deelnemers, zijn ook erg enthousiast. De ervaringen van onze deelnemers zijn erg belangrijk voor ons, maar kunnen jou ook helpen beslissen!

Deelnemers geven onze opleidingen gemiddeld een:

9,2

“De trainer nam de tijd om de stof duidelijk uit te leggen. Hij gebruikte zowel social media als kranten om actuele voorbeelden van CDD te bespreken. Deze stof behandelde hij op een interactieve wijze en motiveerde de kandidaten.”

– Deelnemer Praktijkmodule CDD

“Het was een inhoudelijk sterke cursus met veel interessante topics. Door de praktijkvoorbeelden gaat de stof meer leven.”

“ Ik heb meer kennis op kunnen doen dan ik van tevoren had verwacht.”

“Ik denk dat deze opleiding een goede basis is voor mensen die echt de overstap naar CDD willen maken.”