Werken bij International Compliance Partners

Ben jij ambitieus en getalenteerd? Dan delen wij graag onze passie met jou.

(Junior/Medior/Senior) CDD Analist | Den Bosch, Rotterdam, Utrecht en Amersfoort, Netherlands

Heb jij de drive en de passie om mee te werken aan de voorkoming en bestrijding klantintegriteitsrisico’s? Een Client Due Diligence Analist kijkt naar alle kanten van klantinformatie. Je verzamelt, verwerkt en legt vast.

Quality Expert | Zwolle, Netherlands

Als Quality Expert bij onze opdrachtgever ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van Analisten en Quality Checkers. Je begeleidt de Analisten, Quality Checkers en Team Leads zowel individueel als per groep.

Field Manager | Den Bosch

Als Fieldmanager ben je het aanspreekpunt tussen opdrachtgevers, interim-collega’s en kandidaten en daarmee verantwoordelijk voor het verkrijgen van voldoende (nieuw) aanbod, de plaatsing, binding, doorgroei en doorstroom van de juiste mensen op de juiste plek, vanuit het perspectief van de wensen van de medewerker, de organisatie en de klant.

Independent Quality Checker | Amsterdam, Zwolle, Netherlands

Je bent als Quality Checker onderdeel van een team van analisten. De analisten voeren de review van de klant uit op de diverse risico’s. Als Quality checker toets je vervolgens risk based of alle risico’s benoemd zijn en of deze in beeld zijn gebracht.

Senior Analist | Amersfoort, Zwolle, Den Bosch, Netherlands

Als senior analist heb jij een sturende en coachende rol in een team van KYC analisten, dat verantwoordelijk is voor het  actualiseren en completeren van klantdossiers. Dit zowel op juridisch, fiscaal als bedrijfseconomisch vlak.