Independent Quality Checker

Startdatum: Zo snel mogelijk
Opdrachtduur: Minimaal 12 maanden
Uren: 40 uur (in overleg is parttime ook mogelijk)
Locatie: Amsterdam, Zwolle

Geloof jij ook dat je geen functie hebt maar een missie binnen het KYC domein? Dan zoeken wij jou! Waarom? Als ICP geloven wij in het verbeteren van de wereld door de criminaliteit die vooraf aan plaatsvindt beter te beheersen.

In het kort

Binnen deze afdeling ga je alle activiteiten rond het tegengaan van witwassen, terrorismefinanciering en corruptie samengebracht. Door kennis, expertise en krachten te bundelen, ben je beter in staat financiële criminaliteit te weren en nieuwe ontwikkelingen het hoofd te bieden. Voortschrijdende technologie is zowel een kans als een bedreiging. Niet alleen kun je hierdoor je opsporingswerk verbeteren, ook maakt het de georganiseerde misdaad steeds geavanceerder. Werken in deze afdelingis dan ook een doorlopend proces dat dag in dag uit het uiterste vraagt van onze expertise en alertheid.

Je werk

Je start binnen één van de afdelingen die zich rivht op het actualiseren en completeren van klantdossiers, periodic reviews, event driven reviews en begeleiden van exit trajecten voor Commercial Banking volgens de geldende wet- en regelgeving. Hierbij werken we uitsluitend met zakelijke klanten.

 Je bent als Quality Checker onderdeel van een team van analisten. De analisten voeren de review van de klant uit op de diverse risico’s. Als Quality checker toets je vervolgens risk based of alle risico’s benoemd zijn en of deze in beeld zijn gebracht. Verder toets je of de werkinstructies zijn gevolgd en of het dossier van voldoende kwaliteit is. Uiteindelijk is het doel om een volledig, juist, re-construeerbaar en consistent klantdossier op te leveren. Daarnaast heb je ook een coachende rol richting de analisten. Dit doe je in samenspraak met de Quality Expert.

Eigenschappen Quality Checker

 • Analytisch sterk
 • Nauwkeurig
 • Constructief feedback kunnen geven
 • Je bent in staat de analist mee te nemen in jouw zienswijze
 • Kwaliteitsgericht
 • Zelfstandig kunnen werken
 • Snel verbanden kunnen leggen

Jouw profiel

 • Hbo-werk- en denkniveau;
 • Minimaal 7 jaar ervaring in een commercieel zakelijke omgeving;
 • Diepgaande kennis en ervaring om risico’s, (complexe) juridische bedrijfsstructuren en productenrange te beoordelen;
 • Kennis van KYC, event gedreven en periodieke reviews;
 • Kennis van de Engelse taal (zowel in algemene zin als in relatie tot het vakgebied).

 

En dit krijg je ervoor terug

Waar je als professional blij van wordt: geen gedoe. Je gaat aan de slag bij leuke opdrachtgevers met uitdagende projecten. Je krijgt er sowieso een hele club enthousiaste collega’s bij, waar je mee samenwerkt. Bij ICP kijken we vooruit – relaties zijn voor de lange termijn. Dus ook die met jou. Wij geloven in
intrapreneurship – om samen te kunnen bouwen willen wij graag weten wat jóu beweegt. Wat kan je en belangrijker, wat wil je? Het zou namelijk zo maar kunnen dat we hetzelfde willen…

Tot slot bieden we je een prima arbeidsvoorwaardenpakket: van salaris tot gezellige teamuitjes, uiteraard ruime opleiding- en ontwikkelingsfaciliteiten, een leaseauto en nog veel meer.

ICP is continu op zoek naar de beste talenten zoals jij. Voor interim, tijdelijke of vaste posities.

Lijkt het je wat? Stuur dan je contactgegevens en motivatie naar ons toe via het contactformulier. Dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op.

 

 

 

 

 

 • Solliciteer nu

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.