Optimaliseer uw KYC/CDD proces met LexisNexis en ICP

Webinar-KYC-CDD-Lexis-Nexis-ICP

LexisNexis en ICP hebben de handen ineengeslagen om risico’s te verminderen door het screenen en monitoren van uw huidige en nieuwe klanten uit handen te nemen.

In deze surrealistische tijd is het erg onzeker of uw huidige business in dezelfde vorm kan blijven bestaan. Het verminderen van risico’s is daarom nog belangrijker geworden. Wat u te allen tijde wilt voorkomen, is dat er allerlei logistieke uitdagingen zijn die processen kunnen vertragen, verstoren of zelfs stilleggen, waardoor de kwaliteit en kwantiteit van uw operatie onder druk kan komen te staan.

LexisNexis is een internationale wereldspeler met een unieke database aan mediabronnen en biedt oplossingen op het gebied van data en compliance. International Compliance Partners (ICP) levert specialistische kennis, kunde en capaciteit binnen het KYC domein via o.a. detachering, consultancy, projectmanagement, coaching en training.

Door de tooling van LexisNexis en de diensten van ICP gecombineerd in te zetten, bespaart u veel tijd en krijgt u de garantie van continuïteit in deze hectische periode. Dat betekent dat u uw tijd en focus volledig kunt richten op de belangrijkste prioriteiten binnen uw bedrijf.

De voordelen van onze gecombineerde remote oplossingen is dat we u volledig ontzorgen met betrekking tot het:

  • Onboarding van uw klanten
  • Periodiek uitvoeren van klantreviews
  • Fraude beheersing
  • Transaction monitoring
  • Remediation
  • Training [online]
  • Implementatie van tooling

Webinar

Bent u geïnteresseerd en wilt u graag weten wat deze aanvullende dienstverlening voor u kan betekenen? Wij nodigen u van harte uit om dit tijdens onze webinar ‘Optimaliseer uw KYC/CDD process ‘op 28 april om 11:00uur.

Klik hier om aan te melden voor de webinar.