Home » Academy

Academy

Wij geloven dat werken en leren onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn en iedereen zich kan blijven ontwikkelen op zowel persoonlijk als zakelijk vlak. Daarom hebben wij onze Academy opgericht; om kennis te delen en meer expertise met elkaar te creëren. Wij bieden verschillende leer- en ontwikkeltrajecten aan binnen het KYC domein, van starter tot ervaren professional. We hebben een aantal specifieke opleidingen, maar bieden ook op maat gerichte opleidings- en coachingstrajecten aan. Onze Academy is beschikbaar voor iedereen die wil groeien binnen het KYC domein!

  • Breed opleidingsaanbod
  • Direct toepasbaar in de praktijk
  • Ervaren trainers uit de praktijk
  • Maatwerkoplossingen
Neem contact op Naar onze opleidingen

Onze ervaren trainers

Bij International Compliance Partners beschikken we over ervaren en gepassioneerde trainers. Met persoonlijke aandacht zorgen ze dat jij zoveel mogelijk leert en succesvol de modules kan afronden.
 
Onze trainers zijn zelf dagelijks werkzaam in het KYC vakgebied en door hun jarenlange ervaring delen ze graag met jou hun expertise, leer je wat er écht speelt en hoe je deze kennis het beste kan toepassen in de praktijk.
 

Zij leggen jou praktijkgerichte voorbeelden en casussen voor waardoor jij goed voorbereid wordt op de uitdagingen van vandaag en morgen. Onze trainers hebben passie voor hun werk en zullen dit ook op jou overbrengen!

Voor elk niveau, van kennis tot praktijk

Tijdens onze leer- en ontwikkeltrajecten kan je zowel theoretisch als praktisch aan de slag met de leerstof. Onze trajecten bedienen een brede doelgroep. Ben je een starter op het gebied van CDD? Dan kan je onze Opleiding tot CDD professional volgen. Ben je al aan het werk als CDD analist en heb je al meer ervaring? Dan kan je kiezen om bijvoorbeeld alleen de E-learning CDD, Praktijkmodule CDD of Examen CDD te starten. Zo kan je zelf kijken wat het beste past bij je niveau.

Naast onze CDD opleiding bieden we een E-learning Introductie CDD aan voor wanneer je niet alle ins en outs hoeft te weten, maar bijvoorbeeld wel werkzaam bent in de branche. Denk aan sales medewerkers, HR-adviseurs, afdelingshoofden, projectmanagers of klantenservice medewerkers in het domein van CDD. Tijdens deze e-learning krijg je algemene informatie over Customer Due Diligence, zodat je met deze informatie awareness creeërt en binnen dit deel van je functie je werkzaamheden goed kan uitvoeren.

Onze opleidingen

Bekijk onze specifieke opleidingen en boek vandaag nog!

Naar onze opleidingen

Voor opdrachtgevers

Een passend leer- en ontwikkeltraject voor uw organisatie

Wij bieden maatwerk-oplossingen aan voor uw organisatie. Waar wet- en regelgeving gezamenlijk wordt gedeeld, is elke organisatie uniek met eigen wensen en aandachtspunten. Wilt u uw uw medewerkers individueel, per afdeling of per team laten bijleren door middel van training, coaching, begeleiding en opleiding? Tijdens een intake gesprek bekijken we samen wat de wensen en behoeftes zijn en leggen we daarbij een passend leer- en ontwikkeltraject voor, al dan niet in samenwerking met u als opdrachtgever. Zo kunnen we in uw behoefte voorzien met een opleiding op het juiste niveau en dragen we bij aan de verdere ontwikkeling van uw medewerkers.

Neem contact op Lees meer

Voor professionals

Leren en ontwikkelen op jouw niveau

Ben jij een starter op het gebied van Customer Due Diligence of ben je juist al enige tijd werkzaam in dit domein en op zoek naar meer verdieping? Dan zijn onze leer- en ontwikkeltrajecten geschikt voor jou! Tijdens onze leer- en ontwikkeltrajecten leer je wat je nodig hebt en hoe dit toe te passen in de dagelijkse praktijk, op je eigen niveau.

En heb je na het volgen van een van onze opleidingen nog behoefte aan aanvullende coaching en/of verdieping? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

Naar onze opleidingen

Ben je net zo enthousiast geworden als wij?

Heb jij als professional interesse in een opleiding of wilt u voor uw organisatie een maatwerkoplossing?  Of zijn er andere vragen over onze opleidingen?

Neem contact op met Kaylee Alblas voor een vrijblijvend advies.

kaylee-alblas

Kaylee Alblas
Coördinator Learning & Development

Wat anderen over onze opleidingen zeggen

Wij zijn niet als enige enthousiast over onze opleidingen. De mensen waar het om draait, onze deelnemers, zijn ook erg enthousiast. De ervaringen van onze deelnemers zijn erg belangrijk voor ons, maar kunnen jou ook helpen beslissen!

Deelnemers geven onze opleidingen gemiddeld een:

9,2

“De trainer nam de tijd om de stof duidelijk uit te leggen. Hij gebruikte zowel social media als kranten om actuele voorbeelden van CDD te bespreken. Deze stof behandelde hij op een interactieve wijze en motiveerde de kandidaten.”

“Het was een inhoudelijk sterke cursus met veel interessante topics. Door de praktijkvoorbeelden gaat de stof meer leven.”

“ Ik heb meer kennis op kunnen doen dan ik van tevoren had verwacht.”

“Ik denk dat deze opleiding een goede basis is voor mensen die echt de overstap naar CDD willen maken.” 

FAQ

Nog vragen over onze Academy?

Kijk dan bij onze veelgestelde vragen.

Naar veelgestelde vragen