Home » Over ons

Over ons

Wij zijn expert op het gebied van Know Your Customer, Customer Due Diligence en Risk & Compliance. Met onze jarenlange kennis en expertise bedienen wij klanten vanuit onze Academy en interim dienstverlening zodat uw vraagstuk integraal en grondig wordt opgelost.

Onze oorsprong

International Compliance Partners is dé compliance specialist op het gebied van KYC/CDD, Risk & Compliance. We hebben ruim 12 jaar ervaring in compliance, auditing en consultancy. Vanuit onze expertise hebben we deze diensten uitgebreid middels onze eigen Academy en remote oplossingen binnen het KYC domein.

Tien jaar geleden constateerden we dat AML / KYC internationaal grote uitdagingen kende en daarom hebben wij besloten om organisaties vanuit onze expertise te ondersteunen. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een bekende naam binnen ons vakgebied.

Wij focussen ons op de beheersing van integriteitsrisico’s op (inter)nationaal niveau. We hebben locaties in de Benelux om onze klanten dichtbij van dienst te kunnen zijn met onze dienstverlening. Integriteit kent geen grenzen en daarom ligt onze focus op internationale groei. Wij vinden dat we allemaal verbonden zijn en onze kennis moeten delen om een positieve bijdrage te leveren aan een betere wereld.

Dit hebben wij te bieden

Werken bij International Compliance Partners?

Heb jij ook een drive om de wereld te verbeteren en een rol te spelen in het tegengaan van criminaliteit?

Dan is een carrière bij ICP misschien wel iets voor jou!

Direct naar vacatures Lees meer

Het belang van betrouwbare partners

Wij vinden het belangrijk om samen te werken met betrouwbare partners. We zijn niet op zoek naar een korte werkrelatie, maar naar het bereiken van een duurzame samenwerking. Wij geloven dat we door duurzame relaties samen meer kunnen creëren en bereiken. We kunnen vertrouwen op onze partners en zij op ons.

Onze partners

Lindenhaeghe-logo-onze-partners
LexisNexis-logo-onze-partners
blanco-logo-onze-partners
de-groote-de-man-dgdm-logo-onze-partners

Interesse in een samenwerking?

Neem contact op
onze-filosofie-over-ons

Hier geloven wij in

Wij geloven dat integriteit en daarnaar handelen een essentiële voorwaarde is voor een betere wereld en omgang met elkaar. Wij willen een actieve rol spelen tegen (digitale) criminaliteit, om zo bij te dragen aan een betere wereld.

Bekijk onze filosofie
zo-bereiken-wij-het-gewenste-resultaat-onze-aanpak-over-ons

Zo bereiken wij het gewenste resultaat

Wij behandelen onze klanten als partners. Wij geloven in samenwerken naar een oplossing en werken vanuit onze passie om dit te bereiken. We zijn persoonlijk, betrokken en staan altijd voor de klant klaar, zodat we het gewenste resultaat kunnen behalen.

Bekijk onze aanpak