Home » Over ons » Onze aanpak

Onze aanpak

Wij behandelen onze klanten altijd als partners. Wij geloven in een persoonlijke en transparante aanpak, waarbij we actief investeren in de professionele groei van onze partnerships. Uiteraard met de service, betrokkenheid en flexibiliteit die zo kenmerkend is voor ons bedrijf. We staan steevast paraat en denken in deze dynamische markt in creatieve en structurele oplossingen, zowel bij een actuele vraag als voor de langere termijn. 

Wanneer u gebruik wilt maken van onze dienstverlening, wilt u natuurlijk weten hoe we te werk gaan. 

Hoe gaan wij te werk?

Stap 1.

  1. Het begint bij een behoefte vanuit u als opdrachtgever. 

Stap 2.

U maakt uw behoefte aan ons kenbaar door contact met ons op te nemen. Dit kan telefonisch of via de mail en indien wenselijk een persoonlijke afspraak.

Stap 3.

Hieruit volgt een eerste contact met de juiste contactpersoon. Tijdens een intakegesprek bespreken we wat de wensen zijn en welk vraagstuk een advies of oplossing nodig heeft. 

Stap 4.

Aan de hand daarvan bekijken we welke oplossing het best geschikt is en doen we op basis hiervan een advies. Dit advies is geheel vrijblijvend. Waar nodig stellen we een gerichte offerte op.

Stap 5.

Besluit u om van onze diensten gebruik te maken, dan zorgen wij voor een gerichte aanpak en invulling van het vraagstuk. 

Stap 6.

Wij leggen de afspraken vast in een overeenkomst en spreken samen met u af op welke wijze we u periodiek informeren over de voortgang. 

Welke KYC-behoefte kunnen we voor u vervullen?

Neem contact op
onze-filosofie-over-ons

Hier geloven wij in

Wij geloven dat integriteit en daarnaar handelen een essentiële voorwaarde is voor een betere wereld en omgang met elkaar. Wij willen een actieve rol spelen tegen (digitale) criminaliteit, om zo bij te dragen aan een betere wereld.

Bekijk onze filosofie
ons-interne-icp-team-over-ons

Ons interne ICP team

Onze collega’s zijn allemaal uniek maar handelen wel naar onze gemeenschappelijke kernwaarden; betrouwbaarheid, betrokkenheid, meesterschap en passie. We vinden het belangrijk om onze bijdrage te leveren en de wereld een stukje beter te maken. Vanuit onze dienstverlenende drive staan we altijd voor je klaar. Dus neem gerust contact op!

Bekijk ons team