Home » Over ons » Onze filosofie

Onze filosofie

Wij geloven dat integriteit en daarnaar handelen een essentiële voorwaarde is voor een betere wereld en omgang met elkaar. Daarnaast willen we een actieve rol spelen tegen (digitale) criminaliteit, om zo bij te dragen aan een betere wereld. 

Onze filosofie vertolken wij o.a. door de inzet van onze gespecialiseerde en enthousiaste interim professionals bij verschillende financiële instellingen. Iedere ICP-collega deelt dezelfde mindset: een actieve bijdrage willen leveren aan de maatschappij door te doen waar we goed in zijn en onze kennis te delen met anderen. Onze kennis delen we graag en brengen we over via onze (praktijk)ervaren en gepassioneerde trainers door middel van onze praktijkgerichte (e-)opleidingen, coaching en maatwerktrajecten.

Beyond Compliancy. 

Hoe doen we dat?

Wij helpen onze klanten om integriteit in alle facetten binnen hun organisatie te borgen, zowel mentaal als operationeel. Dit doen wij door het leveren van specialistische kennis, kunde en capaciteit binnen het Know Your Customer (KYC) domein. 

Wij zetten tijdelijke interim professionals in bij organisaties en begeleiden, coachen en leiden professionals op. Zo blijven onze interim professionals zich continu ontwikkelen waardoor ze waardevolle stappen kunnen maken in hun carrière en binnen de organisaties waar zij worden ingezet. 

Wij bieden gerichte leer- en ontwikkeltrajecten aan, zowel aan individuele professionals als voor een gehele afdeling of organisatie. Dit doen we vanuit ons bestaande opleidingenpalet of, indien er specifieke wensen zijn, via een maatwerktraject.

Wij voeren audits uit, monitoren op wet- en regelgeving en richten compliance frameworks opnieuw in. Liever outsourcen? Dan bieden wij u onze remote oplossingen aan.

Wij geven organisaties advies over verbeteringen, zorgen dat deze uitgevoerd worden en geborgd zijn binnen die organisaties. We investeren in kennisoverdracht en borging in de praktijk. 

Daarnaast implementeren wij Know Your Customer IT oplossingen bij organisaties.

Neem contact op

Onze partners

Lindenhaeghe-logo-onze-partners
LexisNexis-logo-onze-partners
blanco-logo-onze-partners
de-groote-de-man-dgdm-logo-onze-partners

Zijn wij een match?

Delen wij dezelfde filosofie? Op zoek naar een baan als interim professional of naar een samenwerking als opdrachtgever? 

Voor opdrachtgevers Voor professionals
zo-bereiken-wij-het-gewenste-resultaat-onze-aanpak-over-ons

Zo bereiken wij het gewenste resultaat

Wij behandelen onze klanten als partners. Wij geloven in samenwerken naar een oplossing en werken vanuit onze passie om dit te bereiken. We zijn persoonlijk, betrokken en staan altijd voor de klant klaar, zodat we het gewenste resultaat kunnen behalen. 

Bekijk onze aanpak
ons-interne-icp-team-over-ons

Ons interne ICP Team

Onze collega’s zijn allemaal uniek maar handelen wel naar onze gemeenschappelijke kernwaarden; betrouwbaarheid, betrokkenheid, meesterschap en passie. We vinden het belangrijk om onze bijdrage te leveren en de wereld een stukje beter te maken. Vanuit onze dienstverlenende drive staan we altijd voor je klaar. Dus neem gerust contact op!

Bekijk ons team