Quality Expert

Startdatum: Zo snel mogelijk
Opdrachtduur: Minimaal 12 maanden
Uren: 40 uur (in overleg is parttime ook mogelijk)
Locatie: Zwolle

Geloof jij ook dat je geen functie hebt maar een missie binnen het KYC domein? Dan zoeken wij jou! Waarom? Als ICP geloven wij in het verbeteren van de wereld door de criminaliteit die vooraf aan plaatsvindt beter te beheersen.

 

Je werk

Als Quality Expert bij onze opdrachtgever ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van Analisten en Quality Checkers. Je begeleidt de Analisten, Quality Checkers en Team Leads zowel individueel als per groep. Je bent voor hen het aanspreekpunt bij vragen en problemen. Ook voer je steekproefsgewijs kwaliteitscontroles uit op de klantdossiers die ze samenstellen. Je stelt een wekelijkse rapportage over de kwaliteit van het team op voor het Management Team.

 

Je profiel

Je bent risico-bewust, klantgericht, analytisch, besluitvaardig, nieuwsgierig en gedreven. Je wilt jezelf voortdurend verbeteren en je staat open voor veranderingen die er toe leiden dat we als team beter worden. Je bent onafhankelijk, maar tegelijkertijd ben je ook een echte team-player. Herken jij jezelf hierin? Check dan je profiel:

  • HBO of WO Diploma;
  • Je bent maatschappelijk betrokken;
  • Je hebt tenminste 7 jaar werkervaring, waarin ten minste meerdere jaren op het vlak van financiële criminaliteit waaronder KYC valt. Hierdoor heb je o.a. kennis van (internationale) compliance eisen en procedures;
  • Je bent snel in staat complexe materie eigen te maken;
  • Je hebt ervaring met coachen en het verzorgen van feedback;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in zowel woord als schrift;
  • Je draagt graag continu bij aan kwaliteitsverbeteringen

 

En dit krijg je ervoor terug

Waar je als professional blij van wordt: geen gedoe. Je gaat aan de slag bij leuke opdrachtgevers met uitdagende projecten. Je krijgt er sowieso een hele club enthousiaste collega’s bij, waar je mee samenwerkt. Bij ICP kijken we vooruit – relaties zijn voor de lange termijn. Dus ook die met jou. Wij geloven in
intrapreneurship – om samen te kunnen bouwen willen wij graag weten wat jóu beweegt. Wat kan je en belangrijker, wat wil je? Het zou namelijk zo maar kunnen dat we hetzelfde willen…

Tot slot bieden we je een prima arbeidsvoorwaardenpakket: van salaris tot gezellige teamuitjes, uiteraard ruime opleiding- en ontwikkelingsfaciliteiten, een leaseauto en nog veel meer.

ICP is continu op zoek naar de beste talenten zoals jij. Voor interim, tijdelijke of vaste posities.

Lijkt het je wat? Stuur dan je contactgegevens en motivatie naar ons toe via het contactformulier. Dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op.

  • Solliciteer nu

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.