Senior Analist

Startdatum: Vanaf februari, kan in overleg ook later
Opdrachtduur: varieert van 6 – 12 maanden
Uren: 40 uur (in overleg is parttime ook mogelijk)
Locatie: Amersfoort, Den Bosch, Zwolle

Geloof jij ook dat je geen functie hebt maar een missie binnen het KYC domein? Dan zoeken wij jou! Waarom? Als ICP geloven wij in het verbeteren van de wereld door de criminaliteit die vooraf aan plaatsvindt beter te beheersen.

 

Wat ga je doen?

De afdeling waar je terecht komt werkt uitsluitend met zakelijke klanten. Deze zijn grofweg onderverdeeld in twee type klanten: MKB en organisaties met complexe bedrijfsstructuren. Als senior analist heb jij een sturende en coachende rol in een team van KYC analisten, dat verantwoordelijk is voor het  actualiseren en completeren van klantdossiers. Dit zowel op juridisch, fiscaal als bedrijfseconomisch vlak. Dit wordt ook wel Customer Due Diligence genoemd, ofwel CDD.

 

Je profiel

Je bent positief ingesteld, klantgericht, analytisch, enthousiast, nieuwsgierig en gedreven. Je wilt jezelf voortdurend verbeteren en je staat open voor veranderingen die ertoe leiden dat we als team beter worden. Je bent onafhankelijk, maar tegelijkertijd ben je ook een echte teamplayer. Herken jij jezelf hierin? Check dan je profiel:

  • Je hebt een afgeronde studie op hbo- of wo-niveau;
  • Tenminste 3-4 jaar werkervaring in de financiële dienstverlening, specifiek op het vlak van financiële criminaliteit waaronder KYC valt.
  • Je hebt kennis van (internationale) compliance eisen en procedures.
  • Je beschikt over coachende ervaring
  • Je voelt je maatschappelijk betrokken;
  • Je beschikt over goede schriftelijke vaardigheden, om analyses transparant, duidelijk, doelgericht én efficiënt te verwoorden;
  • Je kunt je ook mondeling goed uitdrukken, omdat je regelmatig klantcontact hebt;

 

En dit krijg je ervoor terug

Waar je als CDD Analist blij van wordt: geen gedoe. Je gaat aan de slag bij leuke opdrachtgevers met uitdagende projecten. Je krijgt er sowieso een hele club enthousiaste collega’s bij, waar je mee samenwerkt. Bij ICP kijken we vooruit – relaties zijn voor de lange termijn. Dus ook die met jou. Wij geloven in intra-preneurship – om samen te kunnen bouwen willen wij graag weten wat jóu beweegt. Wat kan je en belangrijker, wat wil je? Het zou namelijk zo maar kunnen dat we hetzelfde willen…

Tot slot bieden we je een prima arbeidsvoorwaardenpakket: van salaris tot gezellige teamuitjes, uiteraard ruime opleidings- en ontwikkelingsfaciliteiten, een leaseauto en nog veel meer.

ICP is continu op zoek naar de beste Analisten zoals jij. Voor interim, tijdelijke of vaste posities.

Lijkt het je wat? Stuur dan je contactgegevens en motivatie naar ons toe via het contactformulier. Dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op.

  • Solliciteer nu

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.