Home » Voor opdrachtgevers » Interim oplossingen

Interim oplossingen

Met onze interim oplossingen zorgen we ervoor dat uw vraagstuk vakkundig wordt opgelost. Onze interim professionals weten namelijk wat er speelt binnen het Know Your Customer, CDD, Risk & Compliance domein. 

Voor opdrachtgevers zijn er veel voordelen aan detachering. Zo bespaart detachering tijd en zorgt het voor kwaliteit en flexibiliteit.

Heeft u een vraagstuk binnen dit domein, neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op

De juiste match

Wij matchen de juiste interim professionals aan uw organisatie. Door te luisteren naar uw behoeftes en wensen, kijken we samen wat voor uw organisatie de beste oplossing is. 

Wij kunnen uw vraag naar krachten vervullen wanneer uw werknemers tijdelijk niet beschikbaar zijn in verband met bijvoorbeeld ziekte of verlof. Ook kunnen we u voorzien van meerdere interim professionals, mocht u een heel team nodig hebben. 

Wij beschikken over interim professionals met verschillende expertises en achtergronden, zodat er altijd een juiste match kan worden gemaakt!

Een duurzame samenwerking

Hoewel onze interim professionals tijdelijk worden ingezet, zal er altijd een duurzame oplossing ontstaan. Onze professionals dragen namelijk bij aan het verbeteren van uw organisatie. 

Daarnaast zullen wij met u in contact blijven na het afronden van de opdracht. Zo staan we altijd voor u klaar wanneer het nodig is! Dit vinden wij belangrijk in onze missie om een rol te spelen in het bestrijden van criminaliteit. 

Interesse in interim oplossingen?

We gaan graag met u in gesprek om de mogelijkheden te bespreken! 

Neem contact op
Lees meer
Lees meer

Bent u op zoek naar een maatwerkoplossing?
Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

Neem contact op