Home » Voor opdrachtgevers » Opleiden

Opleiden

Bij International Compliance Partners staat persoonlijke ontwikkeling voorop. Voor uw organisatie kunnen wij dan ook leer- en ontwikkeltrajecten verzorgen. Wij kunnen uw werknemers individueel, per afdeling of per team een stap verder brengen door middel van training, coaching, begeleiding en opleiden.

Wij beschikken over een aantal specifieke opleidingen die gericht zijn op het Customer Due Diligence (CDD) domein. Hiervoor hebben wij de basisopleiding, maar ook verdiepingsmodules. 

Naar onze Academy

Maatwerk oplossingen

Heeft u behoefte aan een ander soort training op het gebied van Know Your Customer, dan bieden wij ook maatwerkoplossingen. Tijdens een intakegesprek kijken we samen naar uw behoeftes en zoeken we een passend leer- en ontwikkelingstraject. Zo kunnen we uw vraag altijd beantwoorden met een opleiding op het juiste niveau.

Onze visie op leren & ontwikkelen

Wij vinden het belangrijk dat mensen het beste uit zichzelf halen. We zijn dan ook van mening dat je jezelf altijd kan blijven ontwikkelen. Daarom bieden wij goede begeleiding, coaching en training. Aan onze werknemers, maar ook aan onze opdrachtgevers. We zorgen dat we niet alleen uw vraagstuk oplossen, maar ook dat u en uw werknemers er van leren zodat ze in het vervolg zelf de nodige kennis en kunde hebben.

Interesse in opleiden?

Neem contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden in een vrijblijvend adviesgesprek.

kaylee-alblas

Kaylee Alblas
Coördinator Learning & Development

Lees meer

Bent u op zoek naar een maatwerkoplossing?
Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

Neem contact op