Home » Voor professionals

Voor professionals

Bij International Compliance Partners vinden we mensen erg belangrijk. Zonder mensen is er natuurlijk geen organisatie. Onze professionals maken onze organisatie. Daarom vinden wij het belangrijk dat jij als professional binnen ons bedrijf past en dat je je thuis voelt. Wij geloven dat wanneer onze werknemers zich fijn voelen, ze ook meer kunnen bereiken. We zijn een informele organisatie en gaan met elkaar om als familie. Collega’s staan voor elkaar klaar en een helpende hand is altijd binnen bereik. 

Meer over ons

Denken in kansen

Wij denken in kansen en niet in belemmeringen. We begeleiden jou en kijken samen met jou hoe jij kan groeien. Niets is onmogelijk! Zo zal jij je blijven ontwikkelen binnen het vakgebied en zorgen wij er samen voor dat kansen benut worden. Met onze Academy kunnen we jou opleidingen aanbieden om te kunnen groeien binnen het KYC domein.

Meer over jouw ontwikkeling

Sollicitatieproces

Wanneer je bij ons via een van onze vacatures met CV en beknopte motivatie solliciteert, nemen onze collega’s binnen 24 uur contact met je op om de sollicitatie te bespreken. Wanneer je profiel goed aansluit, doen wij je een passend salarisvoorstel. Na een gesprek met de opdrachtgever om te starten, maken wij het contract in orde en kan je beginnen!

Lijkt het je leuk om aan de slag te gaan bij ons?

Als dit jou goed in de oren klinkt, zien we graag jouw sollicitatie tegemoet!

Naar vacatures Neem contact op

Jouw carrière bij ICP

Wij zorgen dat jij kan groeien; op persoonlijk en professioneel vlak. Jouw carrière bij International Compliance Partners betekent snel stappen maken.

Lees meer

Werken als interim professional

Detachering is voor jou als professional een kans om jezelf te ontwikkelen. Je wordt bij verschillende toonaangevende financiële instellingen ingezet en krijgt daardoor de kans om veel te leren. 

Lees meer

FAQ

Heb jij als professional een vraag over detachering, ontwikkeling of een carrière bij ons? Kijk dan bij onze veelgestelde vragen.

Naar veelgestelde vragen