Home » Voor professionals » Jouw carrière

Jouw carrière bij

International Compliance Partners

Wanneer je bij International Compliance Partners jouw carrière start, zorgen we dat jij kan groeien; op persoonlijk en professioneel vlak. Met onze Academy zorgen we voor trainingen, coaching, begeleiding en opleidingen. 

  • Veel ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling
  • Werken bij verschillende bedrijven
  • Veel leren in korte tijd
  • Gebruik maken van ons grote netwerk
  • Een persoonlijke field manager die jou begeleidt
  • De leukste uitjes, feestjes en bijeenkomsten

Dit bieden we jou

Wij bieden jou passende en uitdagende opdrachten bij verschillende financiële instellingen. Dit betekent veel leren in een korte tijd. Zo zal je groeien binnen het KYC domein en jouw steentje bijdragen aan een betere wereld. 

Ook kun je gebruik maken van ons grote en waardevolle netwerk. Wanneer je bij ons aan de slag gaat, krijg je een eigen contactpersoon; jouw field manager. Met hem of haar kun je bespreken wat je wensen zijn en hoe je die gaat bereiken. 

Daarnaast zijn wij een gezellig, hecht en informeel bedrijf. We hebben vaak leuke uitjes, feestjes en bijeenkomsten. Zo leren we elkaar nog beter kennen en zorgen we ervoor dat jij met plezier bij ons werkt!

Dit verwachten we van jou

Wij hebben jou veel te bieden, maar verwachten ook wat terug van jou als interim professional. 

Als interim professional ben je bij ons in dienst. Dit betekent dat we van jou verwachten dat je een professionele houding hebt en betrokken bent bij onze organisatie. Wij geloven namelijk dat met de komst van elke nieuwe collega er een nieuw, uniek stukje DNA aan onze organisatie wordt toegevoegd. Met dit unieke DNA kun jij een directe invloed hebben op het succes van onze organisatie.

Je wordt ingezet voor een tijdelijke klus, waardoor je flexibel ingesteld moet zijn. Wij gaan ervan uit dat je vanuit je passie te werk gaat en de drive hebt om je blijven te ontwikkelen, bij welke klus dan ook. Wanneer je dit doet, zal je meerwaarde brengen aan onze organisatie en die van de opdrachtgever.

Lijkt het je leuk om jouw carrière te starten bij ons?

Als dit jou goed in de oren klinkt, zien we graag jouw sollicitatie tegemoet!

Naar vacatures Neem contact op

Werken als interim professional

Detachering is voor jou als professional een kans om jezelf te ontwikkelen. Je wordt bij verschillende toonaangevende financiële instellingen ingezet en krijgt daardoor de kans om veel te leren.

Lees meer

Jouw ontwikkeling

Wij vinden persoonlijke ontwikkeling erg belangrijk. Wanneer je bij ons aan de slag gaat, krijg je daarom veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. 

Lees meer

FAQ

Heb jij als professional een vraag over een carrière bij ons? Kijk dan bij onze veelgestelde vragen.

Naar veelgestelde vragen