Home » Voor professionals » Jouw ontwikkeling

Jouw ontwikkeling

Bij International Compliance Partners vinden we jouw ontwikkeling erg belangrijk. Wanneer je bij ons aan de slag gaat, krijg je veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Dit doen wij door trainingen en opleidingen te verzorgen voor onze professionals. Daarnaast zorgen we ervoor dat je intensief begeleid en gecoacht wordt, zodat je het beste uit jezelf haalt. Wil jij je ontwikkelen binnen het KYC domein en ben jij net zo bevlogen als wij in het terugdringen van criminaliteit? Dan zijn wij de juiste match.

Onze Academy

Ben jij een starter op het gebied van Customer Due Diligence of ben je juist al werkzaam in dit domein en op zoek naar meer verdieping? Binnen onze Academy is er altijd een geschikt leer- en ontwikkeltraject voor jou! Wij faciliteren je in je ontwikkelproces met alles wat je nodig hebt, op je eigen niveau.

Naar onze Academy

Lijkt het je leuk om aan de slag te gaan bij ons?

Als dit jou goed in de oren klinkt, zien we graag jouw sollicitatie tegemoet!

Naar vacatures Meer over ons

Jouw carrière bij ICP

Wij zorgen dat jij kan groeien; op persoonlijk en professioneel vlak. Een carrière bij International Compliance Partners betekent snel stappen maken.
Lees meer

Werken als interim professional

Detachering is voor jou als professional een kans om jezelf te ontwikkelen. Je wordt bij verschillende toonaangevende financiële instellingen ingezet en krijgt daardoor de kans om veel te leren.

Lees meer

FAQ

Heb jij als professional een vraag over jouw ontwikkeling? Kijk dan bij onze veelgestelde vragen.

Naar veelgestelde vragen