Home » Voor professionals » Werken als interim professional

Werken als interim professional

Bij International Compliance Partners nemen we mensen aan voor detachering. Detachering houdt in dat werknemers worden uitgeleend aan onze opdrachtgevers voor tijdelijke duur. Onze professionals gaan dus aan de slag bij verschillende opdrachtgevers voor tijdelijke duur, maar blijven bij ons in dienst.

Meer over jouw carrière bij ICP
werken-als-interim-professional-voor-professionals

Is werken als interim professional iets voor jou?

Detachering heeft veel voordelen voor jou als professional. Zo kun je bij meerdere opdrachtgevers op projectbasis aan de slag. Dit betekent dat je veel ervaring op zal doen en veel vlieguren kunt maken. Zo zul je je sneller ontwikkelen dan wanneer je op een vaste plek zit. Daarnaast help je opdrachtgevers hun, soms dringende, vraag naar krachten te vervullen. Ook kan je worden ingezet bij speciale projecten waar specifieke kennis voor nodig is.

Werken als interim professional is dus een levenswijze. Je moet het leuk vinden om elke keer in een nieuwe omgeving te werken en bij verschillende organisaties aan de slag te gaan. Dit zal allemaal bijdragen aan jouw persoonlijke ontwikkeling!

Meer over jouw ontwikkeling

Lijkt het je leuk om te werken als interim professional bij ons?

Als dit jou goed in de oren klinkt, zien we graag jouw sollicitatie tegemoet!

Naar vacatures Meer over ons

Wat is het verschil tussen uitzenden en detacheren?

Uitzenden en detacheren worden vaak vergeleken met elkaar, maar zijn niet hetzelfde. Laten we kijken naar de belangrijkste verschillen, zodat jij kan kijken of detachering iets voor je is.

Contract

Bij detachering krijg je een duidelijk contract waarin staat voor welke duur je wordt aangenomen, dit kan ook een vast contract zijn. Bij uitzenden krijg je altijd een uitzendcontract. Wanneer dan je werkzaamheden zijn afgelopen, stopt ook je contract. Een detacheringsrelatie is dus gericht op de lange termijn, terwijl een uitzendrelatie gericht is op de korte termijn. Daarnaast krijg je bij een uitzendcontract alleen de uren die je werkt betaald. Dit kan dus per week verschillen.

Ontwikkeling

Detachering leent zich erg goed voor persoonlijke ontwikkeling. De opdrachtgevers willen tijd in jou als professional investeren, zodat ze misschien later nog meer klussen voor je hebben liggen. Bij uitzenden is het niet relevant om te investeren in jouw persoonlijke ontwikkeling, omdat het contract vaak maar van korte duur is.

Soort werk

Detacheerders voeren vaak specialistisch werk uit, werk waarvoor ze zijn opgeleid. Opdrachtgevers zoeken vaak specialistische kennis in combinatie met een frisse blik van iemand buiten de organisatie. Bij uitzenden is algemene kennis vaak voldoende om de werkzaamheden te kunnen uitvoeren. Daarnaast zijn de opleidingseisen vaak lager dan bij detachering.

FAQ

Heb jij als professional een vraag over detachering? Kijk dan bij onze veelgestelde vragen.

Naar veelgestelde vragen

Jouw carrière bij ICP

Wij zorgen dat jij kan groeien; op persoonlijk en professioneel vlak. Een carrière bij International Compliance Partners betekent snel stappen maken.
Lees meer

Jouw ontwikkeling

Wij vinden persoonlijke ontwikkeling erg belangrijk. Wanneer je bij ons aan de slag gaat, krijg je daarom veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.

Lees meer